Clubfotograaf ADO Den Haag te gast in Vrijmibo

Angelo Blankespoor
Angelo Blankespoor © Frank Jansen
DEN HAAG - Angelo Blankespoor (1980) is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Angelo begon zo’n achttien jaar geleden als fotograaf in het amateurvoetbal en groeide uit tot clubfotograaf van ADO Den Haag.
ADO Den Haag is de club waarvan Angelo als geboren Hagenees al van kinds af aan supporter van is. Hij legde in de afgelopen jaren vele iconische momenten vast, zoals de hakbal van keeper Martin Hansen tegen PSV (2015) en de snoeiharde poeier van buiten de ‘zestien’ van Lex Immers in de mist tegen FC Utrecht (2011).
Angelo Blankespoor is nu overal bij, van wedstrijden tot maatschappelijke evenementen. In AD Haagsche Courant noemde hij zijn foto van de overleden ADO-fan Dani Ebben, die vlak voordat hij overleed met de hele selectie op het veld op de foto ging, zijn meest bijzondere foto die hij ooit maakte.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!