RM en Beans on Toast in De Nieuwe Van Nierop

Beans on Toast | Illustratie: Jaime & Lily
Beans on Toast | Illustratie: Jaime & Lily
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van RM en Beans on Toast (foto).
Al 14 jaar op rij trakteert Beans on Toast ons op zijn verjaardag (1 december) op een nieuw album. Beans on Toast is de artiestennaam van de Britse folkzanger Jay McAllister. Elk jaar hoor je zijn reflectie op het jaar; grappig, maatschappijkritisch, persoonlijk en zeer muzikaal – dit keer pakt hij het anders aan: The Fascinating Adventures of Little Bee is niet alleen een album, maar ook een kinderboek. Zondagochtend hoor je er twee hoofdstukken uit, gezongen door de jarige Jay. Het Zuid-Koreaanse BTS is de grootste band wereldwijd en een groot deel van de crew moet in dienst, maar RM (Rap Monster, Kim Nam-joon) heeft snel nog even een solo-plaat opgenomen met diverse grote sterren erop. In de uitzending hoor je zijn duetten met Erykah Badu en Anderson Paak.
Meer nieuwe releases zijn er van The Weeknd, Lewis Capaldi, Pomme, Jovanotti, Aya Nakamura, Sef, Anna B Savage, Liquid Spirits en Noah Cyrus. De TOP 3 staat in het teken van de overleden muzikant Christine McVie met haar eerste band Chicken Shack, solo-werk en natuurlijk een Fleetwood Mac-klassieker.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!