Ron Fresen presenteert zijn eerste uitzending van Spuigasten

Ron Fresen
Ron Fresen © Den Haag FM
DEN HAAG - Ron Fresen presenteerde afgelopen zaterdag zijn eerste uitzending van het politieke radioprogramma Spuigasten.
Te gast was Fatima Faïd (Haagse Stadspartij) om terug te blikken op het nieuws van de afgelopen week. Het ging over discriminatie in Haagse horeca, het nodige optreden van de politie en de ME op het Vaillantplein na de overwinningen van Marokkaanse elftal op het WK voetbal, stikstofproblemen, schulden op de werkvloer, deelscooters en het uitsterven van de ouderwetse Zwarte Piet.
Daarnaast schoven Richard de Mos (Hart voor Den Haag) en Marieke van Doorn (D66) aan voor een debat over het verkeersbeleid in de stad. Moet de auto eruit? Zijn er meer wegen nodig? Of moeten de alternatieven verbeteren?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!