Van Slipknot tot Goldband: dit zijn de meest beluisterde nummers van onze gemeenteraadsleden

© Devon Divine (Unsplash)
DEN HAAG - De maand december is aangebroken. Dat betekent niet alleen dat de feestdagen in zicht zijn, maar ook dat de 'Spotify Wrapped' weer massaal wordt gedeeld op social media. Deze muzikale samenvatting laat onder meer zien naar welke nummers en welke artiesten je het afgelopen jaar het meest hebt geluisterd. Raadslid Janneke Holman (PvdA) was zo benieuwd naar de muzieksmaak van haar collega's dat ze alle raadsleden vroeg hun vaakst beluisterde nummers in te sturen. En dat levert een interessant lijstje op.
Met artiesten als George Michael (Coen Bom, Hart voor Den Haag), André Hazes (Caroline Peeck, VVD) en Leonard Cohen (Richard de Mos, Hart voor Den Haag) op de lijst blijken oude klassiekers nog springlevend onder de raadsleden. Maar ook Haagse knallers van Goldband (Jelle Meinesz, Hart voor Den Haag en Hinke de Groot, CDA) en Son Mieux (Joren Noorlander, D66) ontbreken niet.
Opvallende inzendingen komen onder meer van Alexander Roep (VVD), die het afgelopen jaar het meest heeft geluisterd naar heavy metalband Slipknot. Judith Klokkenburg (CU/SGP) lijkt er met een nummer van kinderpopband Chipz een wat meer jeugdige muzieksmaak op na te houden.
De complete '#Raad070 Wrapped' vind je hier:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!