Thomas Verheydt pas volgend jaar weer inzetbaar voor ADO Den Haag

Thomas Verheydt
Thomas Verheydt © ADO Den Haag
DEN HAAG - Thomas Verheydt is de komende weken niet inzetbaar voor ADO Den Haag. Hij liep zondag tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta een enkelblessure op doordat hij op de voet van verdediger Bart Vriends ging staan. Hij mist sowieso de competitiewedstrijden tegen Almere City van aankomende zondag en Top Oss op 16 december.
Hoelang trainer Dick Advocaat niet kan beschikken over Verheydt is nog onbekend. Een MRI-scan moet uitwijzen wat de schade is. Wel is zeker dat de aanvaller pas na de winterstop weer kan spelen, schrijft Omroep West.
De aanvaller is momenteel clubtopscorer met vijf doelpunten. Daar had hij vijftien wedstrijden voor nodig. In de selectie is Mario Bilate de directe vervanger van Verheydt. Ook Joel Zwarts kan op de positie centraal voorin uit de voeten. Het is nog niet bekend met welke speler Advocaat start in de uitwedstrijd tegen Almere City.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!