Vrijmibo met Sadik Harchaoui van Schuldenlab070

© Schuldenlab
DEN HAAG - Vrijdagmiddag is Sadik Harchaoui (1973) te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Harchaoui is woonachtig en actief in Den Haag als mede-initiatiefnemer van SchuldenlabNL en ontwikkelaar van Schuldenlab070.
Sadik bedenkt oplossingen voor maatschappelijke problemen en borduurt voort op zijn brede ervaring in het publieke en sociale domein: hij was Officier van Justitie bij het arrondissementsparket Zwolle-Lelystad. Hij promoveerde hiervoor als strafwetenschapper.
Eerder was Harchaoui in de periode 2004-2013 voorzitter van de raad van bestuur van het Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling Forum, als opvolger van de huidige burgemeester van Rotterdam: Ahmed Aboutaleb. In 2009 werd Hij door De Volkskrant uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke Nederlanders.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!