Ho ho ho! De Royal Christmas Fair is terug van weggeweest

© Richard Mulder
DEN HAAG - Na twee jaar afwezigheid is de Royal Christmas Fair terug op het Lange Voorhout. Van donderdag 8 tot en met vrijdag 23 december kan je op deze kerstmarkt weer genieten van sfeervolle muziek, smakelijke hapjes en een warm glas glühwein. De wel 100.000 led-lichtjes, die er de hemel verlichten, worden op de eerste dag van de markt officieel ontstoken om 17.00 uur.
Door corona kon de Royal Christmas Fair een aantal keer niet doorgaan, maar deze maand kunnen Hagenezen en bezoekers hun hart weer ophalen in aanloop naar de feestdagen. 'Het is een kerstmarkt die zich onderscheidt door de vele kwalitatieve en ambachtelijke producten die tentoon worden gesteld in gezellige kersthuisjes', laat de organisatie weten.
Aan de inwendige mens wordt ook gedacht met verschillende foodtrucks en gezellige barretjes. Ook de kerstman zelf is er in levende lijve te spotten. De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur en gratis te bezoeken.

Winterse activiteiten in Den Haag

Door de hele stad zijn er tijdens deze feestmaand verschillende dingen te beleven. Van 15 tot en met 18 december kan je de lichtprojecties van The Hague Highlights bewonderen en op 16 en 17 december kan je swingend winkelen tijdens Jazz En Route op het Noordeinde, waar verschillende pop-up-jazz-optredens zullen plaatsvinden. In Scheveningen kan je als vanouds weer schaatsen op het Kurhausplein.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!