Spuigasten: Judith Klokkenburg (CU/SGP), Lesley Arp (SP) en Kavish Partiman (CDA)

Judith Klokkenburg (CU/SGP), Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP)
Judith Klokkenburg (CU/SGP), Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP) © Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: Judith Klokkenburg (CU/SGP), Lesley Arp (SP) en Kavish Partiman (CDA)
Lesley Arp (SP) en Kavish Partiman (CDA) gaan in op de ophef die deze week ontstond over de 8,5 miljoenen voor dak- en thuislozen die in het spaarpotje van de gemeente blijken te zitten. Gaat de gemeenteraad het college dwingen dat geld terug te storten?
Judith Klokkenburg, fractievoorzitter van ChristenUnie/SGP in de gemeenteraad kijkt terug op de politieke nieuwsweek. Over wat het voor Den Haag betekent dat de rechter in Haarlem oordeelt dat een Syrische moeder zonder huis haar kinderen per direct mag laten overkomen, terwijl het kabinet dat juist wil vertragen als iemand geen eigen huis heeft. Komt de spreidingswet die gemeenten dwingt meer asielzoekers op te nemen in gevaar? En vindt zij dat Den Haag boa's moet bewapenen zoals Amsterdam deze week besloot?
Daarnaast sluit Marcel Verreck de week af met zijn vaste column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!