Word jij de nieuwe Martin Garrix? Student DJ Contest zoekt nieuw talent

Word jij de nieuwe Martin Garrix? Student DJ Contest zoekt nieuw talent
Word jij de nieuwe Martin Garrix? Student DJ Contest zoekt nieuw talent
DEN HAAG - Ben jij de nieuwe Martin Garrix of Hardwell? Dan kan je meedoen aan de Student DJ Contest en wie weet sta jij volgend jaar wel op het Bevrijdingsfestival en Den Haag Outdoor Festival. Dit jaar won HALO de prijs. 'Ik moest mezelf even knijpen, het was altijd al mijn droom om voor zo’n publiek op te treden', zegt hij over zijn optreden op het Malieveld.
Studentenorganisatie HI The Hague is weer op zoek naar Haags talent voor de dj-wedstrijd. De winnaar mag optreden tijdens vier grote festivals, Bevrijdingsfestival, het Den Haag Outdoor Festival, het Green Garden Festival en de introweek van De Haagse Hogeschool.
Voor HALO, student aan de Universiteit Leiden Campus Den Haag, was dat een 'geweldige ervaring'. En het legde hem geen windeieren. 'Sindsdien doe ik steeds meer optredens in heel Nederland. Ik ben gegroeid als dj met steeds meer publiek en ben klaar voor meer grote podia', zegt hij.

Stuur je demo in

Ook het Bevrijdingsfestival is blij met nieuw talent. 'Het is een perfecte manier om het nieuwe talent snel ik beeld te kregen. De optredens van de winnaar op een van de twee hoofdpodia op het festival is elk jaar opnieuw een hoogtepunt, zowel voor de dj zelf als voor het publiek', zegt organisator Gerard van den IJssel.
Zie jij dit ook wel zitten? Dan kan je tot en met 27 januari je demo insturen naar HI The Hague. Op de site van Study in The Hague lees je meer over de wedstrijd. De beste inzendingen spelen op 28 februari in het PAARD, daar wordt door een jury de winnaar gekozen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!