Ongelukken door gladheid: twee auto's op elkaar en brandweerwagen botst tegen geparkeerde auto

© Regio15
DEN HAAG - Het is sinds woensdagavond ontzettend glad buiten. Daardoor zijn er afgelopen nacht meerdere ongelukken gebeurd. Zo botste er een brandweerwagen op een geparkeerde auto op de kruising in Waldeck. En op de Meppelweg knalden twee auto's frontaal op elkaar.
Onderweg naar een melding gleed de brandweerwagen door in de bocht en raakte daarbij een lantaarnpaal en geparkeerde auto op de kruising van de Mozartlaan met de Catharina van Renesstraat.
De auto liep zware schade op en volgens nieuwssite Regio15 kwam ook de spuitwagen van de brandweer er niet ongeschonden van af. Er vielen geen gewonden bij de botsing en de brandweer kon nog naar hun melding toe.

Frontale botsing

Op de Meppelweg botsten twee auto's frontaal op elkaar. Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur op de kruising met de Leyweg. Bij één van de auto's kon de deur niet meer open, de brandweer heeft die opengemaakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Een andere auto raakte vannacht op de Moerweg van de weg en botste tegen een boom. Eén slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Volgens nieuwssite Regio15 is de auto total loss.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!