Spuigasten: Leonie Gerritsen (PvdD), Samir Ahraui (PvdA) en Caroline Verduin (D66)

Leonie Gerritsen (PvdD), Samir Ahraui (PvdA) en Caroline Verduin (D66)
Leonie Gerritsen (PvdD), Samir Ahraui (PvdA) en Caroline Verduin (D66)
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: Leonie Gerritsen (PvdD), Samir Ahraui (PvdA) en Caroline Verduin (D66)
Samir Ahraui (PvdA) en Leonie Gerritsen (PvdD) gaan in op de (concept)plannen om de problemen in Laak aan te pakken. Het stadsdeel kampt met overbewoning, arbeidsmigranten, afval op straat, criminaliteit en de parkeerdruk. Buurtbewoners schreven een brandbrief aan de burgemeester en wethouders omdat ze willen dat er iets verandert in de wijk waar ze van houden. Deze noodoproep is gehoord en er zijn nu concrete verbeterpunten. 
Caroline Verduin, raadslid van D66, kijkt terug op de politieke nieuwsweek. Wethouder Hilbert Bredemeijer wil het helemaal anders doen met de jeugdzorg, de btw op energie gaat weer omhoog, het gemeentegeld voor publieksevenementen is verdeeld en het leraren tekort in het basisonderwijs loopt verder op.
Daarnaast sluit Marcel Verreck de week af met zijn vaste column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!