Strooiwagen glijdt van fietspad de sloot in

© Regio15
DEN HAAG - Dat het glad was gisteravond en vannacht merkte ook de bestuurder van een strooiwagen. Die gleed in Wateringse Veld met zijn wagen van een fietspad zo de sloot in.
De strooiwagen reed bij het Carry van Bruggenhof om de ijzel te bestrijding, toen hij van de weg gleed, aldus nieuwssite Regio15.
De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen, maar haalde wel een nat pak. Hij is opgevangen op het politiebureau. Een berger heeft de strooiwagen uit de sloot getrokken.

Ambulance vast

Ook een ambulance gleed donderdagavond weg door de gladheid en kwam vast te staan in de Minstreelstraat in Moerwijk. In de straat lang een dikke ijslaag en was het spekglad. De ambulance kon niet meer zelf wegkomen.
De brandweer werd gebeld om de ambulance te helpen. Er werd een Hagenaartje weggehaald, zand en zout gestrooid en met behulp van stukken karton werd de ambulance bevrijd. De brandweer hielp ook andere ambulances die door drukte en gladheid niet op tijd bij meldingen konden komen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!