Kamerlid Hanneke van der Werf (D66) in Vrijmibo

Eigen foto
Eigen foto
DEN HAAG - Tweede Kamerlid Hanneke van der Werf is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Hanneke van der Werf is sinds 31 maart 2021 lid van het nationale parlement namens politieke partij D66. Zij houdt zich bezig met de onderwerpen veiligheid, terrorisme en zeden.
Daarvoor zat Hanneke in de gemeenteraad van Den Haag en ze was tussen 2010 en 2018 persvoorlichtster van de Tweede Kamerfractie van D66.
Hanneke staat bekend als crime fighter binnen haar partij en maakt zich zorgen over het tekort aan politiecapaciteit. In de strijd tegen dit tekort wil ze dat het eenvoudiger wordt voor politiemensen om door te stromen naar een andere functie binnen de politie. In november 2021 pleitte Hanneke voor een centraal loket voor slachtoffers van seksueel geweld.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!