Linda zoekt 'blonde vrouw' die haar dochter hielp na scooterongeluk 's-Gravenzande: 'Om te bedanken'

Eigen foto
Eigen foto
DEN HAAG - Linda Verbeek schrok zich rot toen ze donderdagochtend hoorde dat haar dochter een ongeluk had gehad. Door de gladheid gleed Isa met haar scooter onderuit en kon ze niet zelf opstaan. Een voorbijganger stapte uit de auto om haar te helpen. 'Ik wil haar bedanken en hoop daar te vinden', schrijft ze in een oproep op Facebook.
Isa reed op de Monsterseweg toen ze op de spekgladde straat uitgleed met haar scooter. Door de val kwam ze klem te zitten onder haar scooter. 'Diverse mensen reden gewoon langs en deden niks', schrijft Linda.
Eén vrouw stopte haar auto om Isa te helpen. 'Ze bekommerde zich om mijn kind en was ook nog eens zo lief om haar naar huis te brengen.' Linda wil haar graag bedanken en zette het verhaal op Facebook. En toen ging het hard. 'Het is al duizenden keren gedeeld, tot mijn verbazing', vertelt ze aan Den Haag FM.

?UPDATE: De vrouw is gevonden. Ze heeft zelf geen Facebook, maar werd er door een vriendin op gewezen.

Blonde vrouw in witte auto

Desalniettemin is 'de blonde vrouw in de witte auto' nog niet gevonden. 'Ik zou het leuk vinden als ik weet wie het is. Als moeder wil je iemand kunnen bedanken.' Isa zelf was na het ongeluk zo geschrokken dat ze was vergeten om te vragen hoe haar reddende engel heet. 'Ze had ook pijn en die vrouw moest naar haar werk.'
Linda en haar dochter haalden 's middags de scooter op uit 's-Gravenzande. Maar opnieuw had Isa pech. 'In de laatste bocht naar huis is ze weer gevallen.' Viel ze 's ochtends op haar linkerzij, nu was het rechts. 'Ze is beurs en geschaafd.' Toen Linda naar haar toe wilde lopen om haar te helpen ging ook zij nog onderuit. 'Nu zijn we twee hinkepootjes.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!