Tim Akkerman en Little Simz in De Nieuwe Van Nierop

Little Simz
Little Simz © album cover
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Tim Akkerman en Little Simz (foto).
De Britse soul-volle rapper Little Simz stond vorig in bijna alle jaarlijsten bovenaan met haar album ’Sometimes I might be Introvert’ – dit jaar haalt ze, volkomen onterecht, de meeste lijstjes niet. Dat komt omdat die lijstjesmakers al in november aan het terugblikken sloegen en er niet op rekenden dat er in december nog iets anders dan kerst-albums uit zouden komen. En ineens was daar deze week de opvolger ‘No thank you’, wederom een prachtplaat van Little Simz waar je zondag twee tracks van hoort. Tevens in de uitzending de Haagse Tim Akkerman met een toffe Bruce Springsteen-cover.
Meer nieuwe releases zijn er van Måneskin, Davina Michelle, Iris Penning, Inge van Calkar, Iggy Pop, The Weeknd met liedje uit Avatar en een The Cramps met een ouwetje uit de serie Wednesday. En als vooruitblik op onze driedubbele kerst-uitzending van volgende week hoor je alvast drie toffe christmas carols van Judy Blank, Phoebe Bridgers en Chris Isaak.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren (link).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!