Vrouwen (82 en 77) overvallen en bedreigd met vuurwapen in Bezuidenhout

© Regio15
DEN HAAG - Op de Laan van Nieuw Oost-Indië zijn maandagochtend twee vrouwen van 82 en 77 jaar thuis overvallen en bedreigd met een vuurwapen. Een vrouw raakte gewond, zij is meegenomen naar het ziekenhuis. De overvallers zijn nog spoorloos.
Rond 10.40 uur werd er aangebeld bij de woning in Bezuidenhout. Een van de twee dacht dat er een pakket werd bezorgd dus deed de deur open. Twee verdachten drongen toen het huis binnen. Ze bedreigden de slachtoffers met een vuurwapen en een mes en mishandelden een van de vrouwen. De overvallers doorzochten het huis en gingen er daarna met een onbekende buit vandoor.
De politie is nog op zoek naar de overvallers en komt graag in contact met getuigen. Daarom is er een signalement van de verdachten gegeven.
Het gaat om een man met een donker getinte huidskleur en een tenger postuur. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 20-25 jaar. Hij droeg een zwarte hoodie en een zwarte broek. De tweede verdachte is een vrouw met een licht getinte huidskleur en eveneens een tenger postuur. Ook haar leeftijd wordt tussen de 20-25 jaar geschat. Zij was donker gekleed en droeg een capuchon met een bontkraag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!