Haagse Invloeden: hoe was 2022 voor de lobbysector?

© Bewerking: Den Haag FM
DEN HAAG - Vanavond in Haagse Invloeden blikt presentator Ruben van Twillert terug op het afgelopen jaar: wat voor een jaar was 2022 voor de lobbysector? Te gast zijn: Mendeltje van Keulen (praktijklector, schrijfster en columnist), Arco Timmermans (bijzonder hoogleraar public affairs) en Peter van Keulen (managing partner en oprichter van Public Matters).
In Haagse Invloeden met Ruben van Twillert duiden we de landelijke en lokale Haagse actualiteit met een andere bril. Wat niet zichtbaar is, proberen we zichtbaar te maken. Want hoe lopen de communicatielijntjes in onze politieke hoofdstad, hoe wordt er invloed uitgeoefend, wie bepaalt nou echt de agenda en welke wereld gaat er verder schuil achter de Haagse schermen?
Vanuit een gezamenlijke passie voor communicatie duiden we de actualiteit met zij die dagelijks invloed uitoefenen: lobbyisten, beleidsbepalers, communicatieadviseurs, journalisten, columnisten, bestuurders en politici. Luister naar Haagse Invloeden, live vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui.
Haagse Invloeden hoor je elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur op Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!