Filiaal parfumwinkel ICI Paris XL aan de Fred overvallen

© Regio15
DEN HAAG - Op de Frederik Hendriklaan is op woensdagavond een filiaal van parfumwinkel ICI Paris XL overvallen. Politieagenten met kogelwerende vesten zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de daders, die er op een scooter vandoor zouden zijn gegaan.
De overval werd gepleegd door twee personen, zij kwamen met een scooter aanrijden. Ze gingen de winkel binnen en bedreigden een medewerker met een vuurwapen. Een van de overvallers had z'n helm nog op. Ze namen een geldbedrag mee en gingen er daarna op de scooter vandoor via de Hogeweg in de richting van de Duinweg.
Het personeel van de winkel is ontdaan, aldus nieuwssite Regio15. Zij zijn door rechercheurs gehoord over het incident. Er raakte niemand gewond.
De overvallers waren twee mannen met een licht getinte huidskleur. Ze droegen donkere kleding en een van hen had een bivakmuts op. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!