Haagse Markt vult tas met extraatjes voor voedselbankklanten tijdens Kerst Vers-actie op Den Haag FM

Foto ter illustratie: Nico Smit (Unsplash)
Foto ter illustratie: Nico Smit (Unsplash)
DEN HAAG - Verse groente, fruit en een feestelijke kerststol. Het zit allemaal in de Kerst Vers Bigshopper van de Haagse Markt. Vrijdag en zaterdag worden de tassen op de markt gevuld en uitgedeeld aan klanten van de voedselbank, zodat ook zij een verrukkelijke Kerst hebben. Den Haag FM is er zaterdag bij en zendt de actie live uit op de radio.
Voor de vijfde keer organiseert Ap's Services van Appie el Massaoudi deze actie op de Haagse Markt. Ondernemers en sponsoren zetten zich in voor mensen van de voedselbank. Zo hebben zij een fijn extraatje tijdens de Kerst.
Elk jaar komen ook allerlei mensen helpen met het inpakken, zoals raadsleden maar ook Kamerleden. Op vrijdag worden alle tassen gevuld en zaterdag worden ze uitgedeeld. Klanten van de voedselbank kregen een ticket per krat. Dat kunnen ze zaterdag omwisselen voor een bigshopper met boodschappen.
Den Haag FM zendt de Kerst Vers actie op de Haagse Markt zaterdag live uit op de radio. Zaterdag luister je van 10.00 tot 14.00 uur naar de Kerst Vers actie met Rosalyn van der Dussen en Rob Kemperman.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!