Linde Schöne en Alicia Keys in Kerst-special van De Nieuwe Van Nierop

Linde Schöne en Alicia Keys in Kerst-special van De Nieuwe Van Nierop
Linde Schöne en Alicia Keys in Kerst-special van De Nieuwe Van Nierop
DEN HAAG - In het radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op Eerste Kerstdag van 11 tot 14 uur een special met alleen maar nieuwe kerstsongs.
All I want for Christmas is… a little bit of NEW music – onder dat motto hoor je in de kerst-special van De Nieuwe Van Nierop enkel nieuwe kerstliedjes. Bijvoorbeeld van Alicia Keys, die al een lange staat van dienst heeft, maar voor het eerst met een kerstalbum komt. Linde Schöne heeft niet zo lang gewacht in haar carrière en levert met ‘Kerstmis Baby!’ al een zeer fijne plaat af waarvan je zondag drie songs hoort.
In het eerste uur hoor je voornamelijk pop-kerst-songs van onder meer: George Ezra, Lizzo, Chris Isaak, Jimmy Fallon (met Dolly Parton), Carly Rae Jepsen en Elvis-acteur Austin Butler.
In het tweede uur staan Nederlandse producties centraal met nieuwe kerstliedjes van: Judy Blank, Clean Pete, Paul de Munnik, Daniel Lohues, George Kooymans, Fokko, Deere John en Wouter Hamel.
In het derde uur hoor je meer alternatieve carols van bijvoorbeeld: Phoebe Bridgers, Hozier, Bjéar, Neville Brothers, Hanneke Laura en punk van The Linda Lindas en The Bug Club.
Rock, soul, pop, swingend, stralend en met de blues – hoe je je kerst ook viert, Den Haag FM verzorgt de muziek.
De Nieuwe Van Nierop wordt in de winterweken op zondag van 11.00 tot 14.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Met op zondag 1 en 8 januari een muzikaal Jaaroverzicht. Selectie en presentatie: Ricco van Nierop.
Wil je de hele playlist teruglezen, check dan dit radioblog.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!