Vrouw van 77 neergestoken op Sportlaan tijdens uitlaten van haar hond

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Marc Kleen (Unsplash)
DEN HAAG - Op vrijdagavond is een 77-jarige vrouw neergestoken op de Sportlaan tijdens het uitlaten van haar hond. Dat meldt de politie, die twee verdachten heeft aangehouden voor verhoor. Zij is nog op zoek naar getuigen die meer licht kunnen schijnen op het incident.
Rond 21.00 uur kwam die vrijdag een melding binnen dat op de Sportlaan een dame was mishandeld op straat. Later bleek ze gestoken te zijn nadat een onbekende man haar had aangesproken. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Dezelfde avond zijn er twee mannen aangehouden, wiens betrokkenheid wordt onderzocht. De recherche heeft een groot buurtonderzoek gedaan, maar tast nog in het duister wat betreft de aanleiding van het incident, laat de politie weten.
Daarom wordt er gezocht naar getuigen. De politie vraag mensen die vrijdagavond iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Sportlaan zich te melden. Ook als iemand op een andere manier meer informatie heeft die het onderzoek kan helpen, horen ze dat graag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!