Muziek, dans en koken voor jongeren: livestream Den Haag Inside Out van start

Foto ter illustratie | Jesus Loves Austin (Unsplash)
Foto ter illustratie | Jesus Loves Austin (Unsplash)
DEN HAAG - Een TikTok-dansje leren, optredens bijwonen van opkomende Haagse artiesten en kennismaken met een nieuw recept. Tijdens Den Haag Inside Out kan het allemaal vanuit het comfort van je eigen huiskamer. Het online concept is ontwikkeld voor jongeren in tijden van de coronalockdowns, maar belooft dit jaar minstens net zo leuk te worden, vertelt presentatrice Gina Velcheva.
Alle positieve reacties van de voorgaande editie was voor de organisatie genoeg reden om het online evenement door te zetten, ook al is na de lockdowns nu zo goed als alles weer mogelijk. 'Het wordt heel goed ontvangen en we vinden het super leuk om te organiseren. Uit corona zijn dus ook goede dingen voortgekomen!'
Op de website van Inside Out kunnen jongeren van 28 tot en met 31 december en van 4 tot en met 8 januari hun hart ophalen aan verschillende activiteiten. Zo kan je leren dansen, panelgesprekken met influencers bijwonen of prijzen winnen bij het Rad van Fortuin. Maar je kan ook de lekkerste recepten leren koken met jongerenorganisatie Cl!ck. Een voorproefje:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!