Hagenaar die betrokken was bij ongeluk met drie doden was onder invloed

Drie doden bij ongeluk Groene Kruisweg in Rotterdam
Drie doden bij ongeluk Groene Kruisweg in Rotterdam © ANP
DEN HAAG - De 28-jarige man die maandagochtend betrokken was bij het fatale verkeersongeluk in Rotterdam, was onder invloed. Dat laat een woordvoerster van de politie weten. Of de Hagenaar drugs had gebruikt of had gedronken, is nog niet bekend. Bij het drama verongelukten een 36-jarige man, een vrouw van 35 en een 7-jarig kind.
Even voor 6.00 uur op Tweede Kerstdag ging het gruwelijk mis op de Groene Kruisweg in Rotterdam, aan de zuidkant van de stad. Daar botsten twee personenauto's vermoedelijk frontaal op elkaar, schrijft Omroep West. Bij de klap kwamen een 36-jarige man uit Helmond, een vrouw van 35 uit Spijkenisse en een 7-jarig meisje om het leven. Zij zaten in één auto.
De 28-jarige Hagenaar zat in de andere auto en raakte zwaargewond. Hij is later in het ziekenhuis gearresteerd. Volgens de politiewoordvoerster is de man aanspreekbaar. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!