Spuigasten eindejaarsuitzending: Jan van Zanen, Lotte van Basten Batenburg (VVD), Hera Butt (GL)

Burgemeester Jan van Zanen, Hera Butt (GL) en Lotte van Basten Batenburg (VVD)
Burgemeester Jan van Zanen, Hera Butt (GL) en Lotte van Basten Batenburg (VVD)
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast in de eindejaarsuitzending: Burgemeester Jan van Zanen, Lotte van Basten Batenburg (VVD) en Hera Butt (GL).
Burgemeester Van Zanen gaat in op de oudejaarsavond die Den Haag te wachten staat. Van de grote steden in ons land is Den Haag de enige stad zonder vuurwerkverbod. Wel zijn er vuurwerkvrije zones. Ook zijn er voor het eerst in jaren weer de traditionele vreugdevuren op de stranden van Scheveningen en Duindorp. Vanwege veiligheid moeten de vuren wel aan nieuwe regels voldoen: de maximale afmeting is 10 meter hoog, breed en lang.
Lotte van Basten Batenburg (VVD) en Hera Butt (GL) gaan in debat over vuurwerkgebruik in de stad. Kunnen we volgend jaar nog knallend het nieuwe jaar inluiden of moeten we net als de andere grote steden gaan voor een verbod?
Daarnaast sluit Marcel Verreck de week af met zijn vaste column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!