Beste Pop, Soul & Hiphop van 2022 in De Nieuwe Van Nierop

Best of 2022 | Illustratie: Ricco van Nierop
Best of 2022 | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op Nieuwjaarsdag drie uur lang de beste pop, soul & hiphop van 2022
Het Jaaroverzicht van De Nieuwe Van Nierop bestaat dit keer uit 150 toptracks verdeeld over zes uur. Op zondag 1 januari de eerste drie uur, op zondag 8 januari de rest met dan de beste roots, singer-songwriters en indierock.
Wekelijks komen er 20 nieuwe songs voorbij in dit programma, doe dat maal 50 weken en je komt op 1000 toffe songs in een jaar. Dan valt een jaaroverzicht bestaande uit 150 tracks best mee, zeker omdat het beste liedjes van het jaar zijn. Met in deze uitzending de beste…
POP: Son Mieux, Harry Styles, Billie Eilish, Sam Fender, Stromae, Rosalia, Taylor Swift, The 1975 en Lissie.
SOUL: Beyoncé, Lady Wray, Paolo Nutini, Jacob Banks, Jeangu Macrooy, John Legend, Michelle David, SZA en Gabriels.
HIPHOP: Lizzo, Nas, Eamon, Kendrick Lamar, Anderson Paak, RM, Sampa the Great, Selah Sue, Lady Blackbird, Sault en Little Simz.
De Nieuwe Van Nierop wordt in de winterweken op zondagochtend van 11.00 tot 14.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Wil je de hele playlist teruglezen, check dan dit radioblog.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!