Man (35) bijt agent in been bij aanhouding

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - Een 35-jarige man heeft op de eerste avond van het nieuwe jaar een agent in zijn been gebeten toen hij bij zijn aanhouding in een politieauto werd gezet. De man had zich misdragen in een bar en weigerde meermaals om zich te identificeren. De verdachte zit nog vast.
De man moest zondagavond de zaak aan de Grote Marktstraat verlaten nadat hij zich er had misdragen. Omdat hij weigerde dit te doen werd de politie gebeld en werd de man door agenten naar buiten gebracht. Daar weigerde de man meermaals om zich te identificeren en hij bleef zich misdragen, tegen zowel de agenten als beveiligers. Daarop werd hij aangehouden.
Bij het aanhouden van de man hebben twee agenten geweld gebruikt om de man in de politieauto te kunnen zetten. Tijdens zijn verzet heeft de man een van de agenten gebeten. De agent heeft daar 'een flinke bloeduitstorting in zijn onderbeen' aan overgehouden, meldt de politie. De verdachte zit op dit moment nog vast.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!