Kantoorpand overheidsorganisaties in centrum beschoten

© Regio15
DEN HAAG - Aan de Schedeldoekshaven in het centrum van Den Haag is een kantoorpand beschoten. Volgens de politie gaat het om een gebouw waarin 'meerdere overheidsorganisaties werken'. Een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigt na berichtgeving door het AD dat het gaat om het adres waaraan overheidsgebouw 'Terminal Zuid' gevestigd is.
Maandagochtend werden verschillende kogelinslagen gevonden. De politie vermoedt dat het pand tussen vrijdagavond 30 december 22.00 uur en maandagochtend 2 januari 7.00 onder vuur is genomen. Daarbij raakte niemand gewond. De politie kon niets zeggen over een eventueel motief van de beschieting en of het pand bewust gekozen was.
De ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken hebben beide de achteruitgang aan de Schedeldoekshaven. Eerder kon een woordvoerder van de politie niet zeggen of het ook de beschoten panden betrof.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!