Lotto zoekt winnaar van 1 miljoen euro, lot werd gekocht in Moerwijk

© Lotto Nederland
DEN HAAG - Een winnend lot van de Lotto-trekking van 31 december werd in Moerwijk verkocht, maar de winnaar van 1 miljoen euro heeft zich nog niet gemeld. Lotto roept de winnaar op om zich te melden en de prijs op te halen.
Het lot werd gekocht bij Primera Van de Wege aan de Betje Wolffstraat. De prijswinnaar heeft de zes winnende getallen 1 – 8 – 11– 17 – 23 – 30 met reservegetal 14 goed voorspeld. Daarmee is het lot goed voor de XL prijs van 1 miljoen euro. De winnaar heeft zich nog niet gemeld om het lot te verzilveren.
De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is, om de prijs op te halen. 'Wat een prachtige start van 2023 voor de winnaar van de Lotto XL prijs. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren', aldus Bjorn Rosner, prijswinnaar-begeleider bij Nederlandse Loterij.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!