Capriole Café haalt 3.825 euro op voor dierenambulance en zoekt nieuw goed doel voor 2023

© Capriole Café
DEN HAAG - Capriole Café heeft vorig jaar 3.825 euro opgehaald voor het goede doel. Het hele jaar heeft de onderneming zich ingezet voor Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst 's Gravenhage. 'Een mooi bedrag', zegt Denise Dissel in Bob Staat Op. 'Van elke verkochte zak Haags Bakkie hebben we een euro gedoneerd.' Ook in 2023 wil men weer geld inzamelen voor een goed doel.
Het is niet de enige manier waarop het bedrijf geld inzamelde. 'We hebben bijvoorbeeld met Valentijnsdag dierensnoepjes uitgedeeld en in ruil mochten mensen een donatie doen.' In totaal leverde het actiejaar 3.825 euro op.
'We zijn zelf een Haags familiebedrijf en we wilden ook bijdragen aan de stad', legt Dissel uit. Het goede doel van het afgelopen jaar werd niet door de ondernemers gekozen. 'Dat hebben inwoners uit Den Haag gekozen.' Daar werd met blijdschap gereageerd op de donatie. 'Zij kunnen er hele mooie dingen mee doen.' Met het geld kunnen dieren in het hospitaal weer opgeknapt worden.

'Nieuw jaar, nieuw doel'

Ook in 2023 komt het café weer in actie. 'Een nieuw jaar, een nieuw doel. Daar zijn we naar op zoek. Iedereen die een goed lokaal weet, mag dat nomineren via HaagsBakkie.nl.' Dat kan tot 10 januari. Vervolgens kan er tot 17 januari gestemd worden op welk doel er dit jaar gesteund zal worden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!