Spuigasten: Hinke de Groot (CDA), Maarten Brakema en Lex de Jonge

v.l.n.r. Hinke de Groot (CDA), Maarten Brakema en Lex de Jonge
v.l.n.r. Hinke de Groot (CDA), Maarten Brakema en Lex de Jonge
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: Hinke de Groot van het CDA en politiek journalisten Lex de Jonge van het Algemeen Dagblad, Maarten Brakema van Omroep West en Maaike Kraaijeveld van Den Haag FM.
Hinke de Groot, raadslid van het CDA, blikt terug op de politieke nieuwsweek. Over onder andere de jaarwisseling, bedreigende situatie bij het stadhuis, belastingen in Den Haag stijgen het hardst van de vier grote steden en vluchtelingenkinderen zitten al maanden in hotellobby.
Met Lex de Jonge van het Algemeen Dagblad, Maarten Brakema van Omroep West en Maaike Kraaijeveld van Den Haag FM kijken we naar de verwachtingen van het komende politieke jaar in Den Haag. Woningbouw, stikstof, het proces Richard de Mos, raadsenquete Amare en vuurwerk.
Daarnaast sluit Marcel Verreck de week af met zijn vaste column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!