PAARD komt met Hollandse Avond met Chicco en Elias van Hees

Henk Ros | © René Oudshoorn
DEN HAAG - Het Paardcafé gaat op de Hollandse toer. Om de maand presenteert zanger Elias van Hees de Hollandse Avond met elke keer een andere gast. 'We gaan er een feestje van maken', zegt Elias in Bob Staat Op.
De eerste Hollandse Avond wordt afgetrapt met niemand minder dan Chicco van de Luijtgaarden. Deze zomer bracht hij het WK-nummer Veeg Ze Van Het Matje uit. Chicco was bezorger bij een witgoedzaak en had zelden gezongen toen hij gevraagd werd voor het tv-programma Hollandse Nieuwe. Sindsdien treedt hij veel op in de weekenden.
Samen met Elias zingen ze zaterdagavond 'veel Hollandse krakers'. 'Chicco is het aanstormend talent van vorig jaar. Ik vind het heel leuk dat hij meekomt, het is een hele leuke gozer', zegt Elias.

'Supergrote eer'

Dat Elias de avonden in het Paardcafé mag presenteren vindt hij bijzonder. 'Ze hebben mij benaderd, dat is een supergrote eer. Het is echt wat anders dan in de kroeg waar ik regelmatig sta.'
En dat het PAARD kiest voor een Nederlandstalige avond vindt hij ook te gek. 'Dat is best bijzonder in de geschiedenis van het PAARD.'
De Hollandse Avond begint 7 januari om 20.30 uur, entree is gratis. Ook in maart en mei staan er al muziekavonden gepland in het Paardcafé. Dan zal onder meer Wesley Broens, bekend van Oh Oh daar gaan we weer en Lang leve de Liefde de gastzanger zijn.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!