Beste Roots en Indie van 2022 in De Nieuwe Van Nierop

Best of 2022 | Illustratie: Ricco van Nierop
Best of 2022 | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondag drie uur lang de beste roots, singer-songwriters en indierock van 2022
Het Jaaroverzicht van De Nieuwe Van Nierop bestaat dit keer uit 150 toptracks verdeeld over zes uur. Op zondag 1 januari de eerste drie uur met pop, soul & hiphop, op zondag 8 januari de rest.
Wekelijks komen er 20 nieuwe songs voorbij in dit programma, doe dat maal 50 weken en je komt op 1000 toffe songs in een jaar. Dan valt een jaaroverzicht bestaande uit 150 tracks best mee, zeker omdat het beste liedjes van het jaar zijn. Met in deze uitzending de beste…
ROOTS: First Aid Kit, Passenger, Danny Vera, Wouter Hamel, Allison Russell, Courtney Marie Andrews, Marcus Mumford, The Delines en Weyes Blood.
SINGER-SONGWRITERS: Phoebe Bridgers, Girl in Red, Beth Orton, Marike Jager, Judy Blank, VanWyck, The Weather Station en Glen Hansard.
INDIEROCK: Gorillaz, Big Thief, Fontaines DC, Viagra Boys, Florence + Machine, The Beths, Wet Leg, Naaz & Sevdaliza.
De Nieuwe Van Nierop wordt in de winterweken op zondag van 11.00 tot 14.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Wil je de hele playlist teruglezen, check dan dit radioblog.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!