Kom je woensdag ook? Workshops en live-uitzending in Amare tijdens Haagse Mediadag

© Martijn Beekman
DEN HAAG - Cultuurpaleis Amare is op woensdag 18 januari het toneel voor de Haagse Mediadag. Tussen 10.00 en 16.00 uur laten lokale media uit Den Haag zich zien en kan het publiek kennismaken met de Haagse Media. Den Haag FM en Radio West maken samen een radioprogramma vanuit Amare.
Er is een grote verscheidenheid aan media in onze stad, een belangrijk deel van hen zal zich op 18 januari laten zien en workshops verzorgen voor de bezoekers. Naast de lokale en regionale omroep zijn ook FunX, Tonka en RTV Discus vertegenwoordigd op de Haagse Mediadag.
In de gezamenlijke uitzending van Den Haag FM en Radio West zijn er live optredens van onder meer Cesar Zuiderwijk, Nordin, Jhilani Wijsman, Boris van de Lek, Curt Fortin en Jessica Mendels, de Haagse Michael Jackson en Amy Winehouse. Ook zijn er verschillende workshops te volgen.
De Haagse Mediadag is te bezoeken van 10:00-16:00 uur in Amare op het Spuiplein 150 in Den Haag. De live uitzending van de Haagse Mediadag is te horen op Den Haag FM en Radio West en te zien en te horen op denhaagfm.nl. De open dag is voor iedereen gratis toegankelijk.
© Den Haag FM

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!