Uittips Den Haag: Silent disco en ijsspektakel op Scheveningen

De schaatsshow is op vrijdag en zaterdag
De schaatsshow is op vrijdag en zaterdag © Cool Event
DEN HAAG - De kerstvakantie zit er weer op, maar dat betekent niet dat er dit weekend niks te doen is. Zo kun je een dansje wagen bij een silent disco op de Grote Markt of kijken naar het ijsspektakel op Scheveningen. Wij zetten wat uittips voor je op een rij.

Silent disco op de Grote Markt

Koptelefoon op en dansen maar. In de feesttent op de Grote Markt is het vrijdag Silent Disco Night. Je huurt een koptelefoon en danst de rest van de avond op hitjes die verder niemand kan horen.
De silent disco start om 21.30 uur. Meer info vind je hier.

Aloha's Singer-Songwriter Nights

Meer zin in live muziek? Deze vrijdag kun je weer terecht bij Aloha op Scheveningen. Daar treden muzikale talenten op tijdens de Singer-Songwriter Nights en kan je er een daghap eten.
Singer-songwriter David Slater zal de eerste Aloha's Singer Songwriter Night van het jaar aftrappen. Je vindt meer info op de site van Aloha.

IJsspektakel bij het Cool Event

Scheveningen is nog steeds het toneel van het Cool Event, waar ook komend weekend de overdekte ijsbaan open is. Komend weekend worden op het ijs speciale shows gedaan.
Zowel vrijdag als zaterdag zijn er shows. Om 16.30 uur danst 'de betoverende ijsprinses' en om 18.45 uur is er een act met lichtgevende LED-vleugels.
Bekijk alle informatie op de site van het Cool Event.

Amazigh Nieuwjaar

Zaterdagavond 14 januari wordt het Amazigh Nieuwjaar gevierd in Amare. Het begint met een boekpresentatie en eindigt met een concert van Najat Aâtabou, Mimoun Rafroua en Marmoucha Orchestra.
Het wordt een onvergetelijke avond wordt met verrassende en onverwachte (muzikale) ontmoetingen. Een avond waarop een deel van Nederland de diversiteit viert en gevoelens van verbinding en wederkerigheid ervaart.
Kaarten zijn op het moment van publiceren nog te koop via de site van Amare.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!