Spuigasten: Nur Icar (DENK), Ralf Sluijs (HvDH) en Alexander Roep (VVD)

Van links naar rechts - Nur Icar (Denk), Ralf Sluijs (HvDH) en Alexander Roep (VVD)
Van links naar rechts - Nur Icar (Denk), Ralf Sluijs (HvDH) en Alexander Roep (VVD)
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zaterdag drie gasten: Nur Icar van DENK, Ralf Sluijs, raadslid van Hart voor Den Haag en VVD-raadslid Alexander Roep.
Met Nur Icar bespreken we wat het resultaat is van het extra raadsdebat woensdagavond over het geweld onder jongeren in Escamp. Ook kijken we naar wat andere politieke ontwikkelingen van deze week voor invloed hebben op de stad, zoals het hogere tarief voor een parkeervergunning, de SIRE-campagne tegen polarisatie en is de opening van een grote islamitische begraafplaats in Arnhem ook een oplossing voor Hagenaars?
Met Ralf Sluijs (HvDH) en Alexander Roep (VVD) zoeken we naar oplossingen om de binnenstad van Den Haag leefbaar houden nu bouwplannen vertragen, ondernemers het financieel moeilijk hebben en de concurrerende Mall of the Netherlands in Leidschendam op volle toeren draait.
Marcel Verreck is zoals altijd de humorvolle uitsmijter van Spuigasten met zijn wekelijkse column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!