ADHD: Penopauze van Barry, Hollandse avond met Elias van Hees en Haags Avontuâh Pop X Up 80's Arcade

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Deze zaterdag in Achter De Haagse Duinen trapt de personal trainer Vincent van der Lans van Virofit met het startgewicht van Barry het item 'de penopauze' af. Verder vertelt hij over de aanpak om Barry's goede voornemens te realiseren.
Onze eigen Elias van Hees van de Vrijmibo heeft de bezoekers van het Paardcafé gek gemaakt tijdens de Hollandse Avond. Komt er een vervolg? Wat waren de reacties? Daar komen we achter!
En natuurlijk gaan we op Haags Avontuâh naar de populaire Pop X Up 80's Arcade van het Nationaal Videogame Museum aan het Spui. Directeur Hasan Tasdemir geeft ons een tour en vertelt alle ins en outs over deze prachtige collector items.
© ADHD
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
AHDH FM ook wel bekend als Achter De Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!