Kovacs en Naaz in De Nieuwe Van Nierop

Naaz  | Album-cover Never have I ever
Naaz | Album-cover Never have I ever
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 13 uur met deze week nieuwe muziek van Kovacs en Naaz (foto).
Naaz brak direct door met haar eerste pop-songs toen ze nog geen twintig was. Ondertussen is ze een paar jaar en boel levenservaring rijker. Haar eerste volledige album dat deze week uitkomt, klinkt ook een stuk doorleefder, met nog steeds catchy pop, maar ook meeslepende ballads en experimenten waarin haar Koerdisch achtergrond in doorklinkt. In de uitzending hoor je drie zeer diverse songs van het album. Tevens een track van de nieuwe Kovacs-plaat ‘Child of Sin’.
In de uitzending sowieso veel Nederlandse producties van bijvoorbeeld Ilse de Lange, DeWolff, Altin Gun, Elephant, Benny Sings, Robin Kester, Sera en uit Den Haag: Maxine en Tess Merlot. Daarnaast aandacht voor nieuwe internationale releases van Iggy Pop, Everything but the Girl, Miley Cyrus, Margo Price en Belle and Sebastian.
In het extra uur een special met de beste Nederlandstalige muziek van de laatste tijd van onder meer S10, Froukje, Musketiers, Lucky Fonz III, MEAU, WIES, MEROL, Roosbeef, Eefje de Visser, Babs, Wende, Joost, Hang Youth, Broeder Dieleman en AAPNOOTMIES.
De Nieuwe Van Nierop wordt op deze zondag van 11.00 tot 13.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!