Gewonde bij schietpartij in Transvaal: verdachte spoorloos

© Regio15
DEN HAAG - In de Hertzogstraat in Transvaal is een schietpartij geweest. De politie is op zoek naar een verdachte. Getuigen worden gevraagd zich te melden. 'Ik heb de man zien wegrennen met het pistool in zijn hand', vertelt een getuige.
Volgens de politie 'hoorden getuigen knallen'. Bij de schietpartij is één iemand gewond geraakt, een traumahelikopter is in de wijk geland voor de behandeling van het slachtoffer. Het is niet bekend hoe die er aan toe is.
'Ik kwam de straat inrijden rond 9.00 uur en zag twee mensen. Ze waren aan het praten. Toen de vrouw naar links liep, ging de man schieten op die vrouw', zei de getuige tegen Omroep West. 'Na het eerste schot ging de vrouw schreeuwen en was er veel paniek.'

'Veel bloed'

Een andere getuige zag de vrouw wegrennen en de man weer het pistool op haar richten. 'Ik wist niet wat ik moest doen. Ik wilde hem aanrijden, maar heb dat niet gedaan. Er was veel bloed.'
Wat er vooraf ging aan de schietpartij en wat het signalement is van de verdachte is niet duidelijk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!