KIJK LIVE: Radio-uitzending Den Haag FM en Radio West vanuit Amare op Haagse Mediadag

DEN HAAG - Den Haag FM zendt woensdag, samen met Radio West, van 10.00 tot 16.00 uur live uit vanuit Amare. In het cultuurpaleis aan het Spuiplein vindt de Haagse Mediadag plaats waar de lokale media uit Den Haag zich presenteert aan het publiek. De open dag in Amare is gratis te bezoeken.
De lokale media (waaronder Den Haag FM, FunX, Radio Tonka en RTV Discus) laten zien wat ze doen en hoe ze werken. Daarnaast zijn er workshops waar je zelf een jingle kan maken of aan de slag kan met het weerbericht met Omroep West-weerman Huub Mizee.
Ook zijn er de hele dag artiesten zoals Cesar Zuiderwijk, Nordin, Jhilani Wijsman, Boris van de Lek, Curt Fortin en Jessica Mendels, de Haagse Michael Jackson en de Haagse Amy Winehouse.
De Haagse Mediadag is te bezoeken in Amare, je kunt de uitzending volgen via Den Haag FM, Radio West en op het tv-kanaal van Den Haag FM.

Programmering:

  • 10.00 - 12.00 uur: Rosalyn van der Dussen & Patrick van Houten
  • 12.00 - 14.00 uur: Bob Brinkman en Menno Tamming
  • 14.00 - 16.00 uur: Rob Kemperman & Marjolein Visser
De Haagse Mediadag is te bezoeken van 10:00-16:00 uur in Amare op het Spuiplein 150 in Den Haag. De live uitzending van de Haagse Mediadag is te horen op Den Haag FM en Radio West en te zien en te horen op denhaagfm.nl. De open dag is voor iedereen gratis toegankelijk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!