In- en uitritten parkeergarage Grote Markt komende tijd afgesloten

De inrit bij Kalvermarkt
De inrit bij Kalvermarkt © Google Maps
DEN HAAG - Parkeergarage Grote Markt is vanaf maandag 23 januari minder goed bereikbaar. Door werkzaamheden, die tot 8 maart duren, zullen de in- en uitritten van de garage om beurten sluiten.
Vanaf maandag 23 januari tot 4 februari is het daardoor niet mogelijk om de in- en uitrit via de Kalvermarkt te gebruiken. Het is in die periode wel mogelijk om via de ingang van de Prinsegracht de garage in of uit te gaan.
Van 6 februari tot 18 februari kun je wel weer in- en uitrijden via de Kalvermarkt. Inrijden via de Prinsegracht is dan niet mogelijk, al kun je wel van die uitgang gebruikmaken.

Alternatieve parkeergarages

Van 20 februari tot 4 maart is dat precies andersom: je kunt via de Prinsegracht inrijden, maar niet uitrijden. Ook dan is de in- en uitrit bij de Kalvermarkt gewoon toegankelijk.
6 en 7 maart kun je tussen 19.00 en 7.00 uur zelfs helemaal de garage niet in. Alleen uitrijden is dan mogelijk. Beheerder Q-Park raadt de parkeergarages Centrum, Muzenplein, Spui of CS New Babylon aan als alternatieven.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!