ADHD: Bikers Against Child Abuse en Haags Avontuâh X Chinees Nieuwjaar

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Elk kind verdient een veilige omgeving waar ze niet bang hoeven te zijn. Bikers Against Child Abuse zet zich in om dit doel werkelijkheid te laten worden en een wereld te creëren waarin elk kind zich veilig voelt. Live in de show gaan we erachter komen hoe hun drive tot stand is gekomen en hoe ze dit willen realiseren.
Alvast een gelukkig nieuwjaar! Nee, we lopen niet achter. Zaterdag 21 januari staat in teken van het Chinees Nieuwjaar. Live vanuit het Atrium en tijdens de drakenoptocht op het Spuiplein gaat Samantha op Haags Avontuâh. Wat voor nieuwjaarswensen staan centraal bij deze festiviteiten? Zij zoekt het voor je uit!
Chinees Nieuwjaar 2020 | Archieffoto
Chinees Nieuwjaar 2020 | Archieffoto
Er is natuurlijk genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update geeft over zijn goede voornemens, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes deelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!