Måneskin en Di-rect in De Nieuwe Van Nierop

Di-rect
Di-rect © Setvexy
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Måneskin en Di-rect (foto).
Di-rect gaat lekker, de Haagse muzikanten kondigden een nieuw groot concert in Ahoy aan dat razendsnel uitverkocht, waardoor een tweede datum volgde (22/12). Je zou bijna vergeten dat ze ook nog een prachtige nieuwe single uit hebben. Zondag hoor je natuurlijk die song, maar ook een track van het gloednieuwe album van de Italiaanse rockers van Måneskin.
Meer nieuwe releases zijn er van Macklemore, Babs met Willie Wartaal, Ed Sheeran, Sam Smith, Paramore, The National en supergroep Boygenius waarin singersongwriters Phoebe Bridgers, Lucy Dacus en Julien Baker. De Top 3 zit vol met soulcovers met onder meer José James die Erykah Badu zingt en Paul Carrack die met bigband Sam Cooke covert.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!