Tiener met geweld beroofd van tas bij station Hollands Spoor

© Politie
DEN HAAG - Een jongen van 13 jaar oud is vorige week zondag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving bij station Hollands Spoor. Daarbij werd hij door een groep jongens van zijn tas beroofd. De politie meldt dat het slachtoffer meermaals tegen zijn hoofd is geslagen door de verdachten.
De beroving vond om kwart over zeven in de avond van zondag 15 januari plaats. Het slachtoffer stapte uit een tram stapte om over te stappen op de volgende. Op het perron kwamen drie jongens voor hem te staan, nog een aantal jongens -ongeveer zeven- staan op dat moment achter hem. Een van hen riep dat hij zijn tas af moest doen.
Toen het slachtoffer dit niet deed werd zijn tas door een van de jongens weggetrokken. Daarna rende de groep weg in de richting van de Albert Heijn. Het slachtoffer rende achter ze aan, maar werd door een van hen tegen zijn hoofd geslagen. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!