Man (23) met BMW-onderdelen in tas aangehouden na meerdere auto-inbraken in Wateringse Veld

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - Een 23-jarige man is vrijdag door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht in december en januari meerdere keren te hebben ingebroken in auto's in Wateringse Veld. Dat gebeurde zeker tien keer. 'Tijdens het onderzoek ontstond het vermoeden dat de inbraken door dezelfde inbreker werden gepleegd', meldt de politie.
Er werd bij de diefstallen in Wateringe Veld vooral ingebroken bij BMW's. Daarbij werden verschillende onderdelen van de auto's gestolen. Camerabeelden uit de omgeving van de diefstal zorgden voor een goed signalement van de man.
Afgelopen vrijdag kon de 23-jarige verdachte op de Nannie van Wehlstraat staande gehouden worden voor een controle. Hij werd herkend toen hij door de straat fietste. Bij de controle bleek de man in een tas BMW-onderdelen bij zich te hebben. De man zit sinds vrijdag vast en staat volgende week voor de politierechter.

Aangifte

De politie vraagt om slachtoffers van een autodiefstal in Wateringse Veld en omgeving om alsnog aangifte te doen. Ook mensen met camerabeelden van diefstallen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!