Hagenaar (27) gearresteerd na mishandeling met een groot mes in de tram

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © Politie.nl
DEN HAAG - Een 27-jarige Hagenaar is woensdag aangehouden omdat hij een vrouw in een tram ernstig mishandeld heeft. De politie kon de man in Den Haag aanhouden na tips die ze kreeg na een uitzending van het opsporingsprogramma Team West.
De mishandeling gebeurde afgelopen donderdag in tramlijn 2. Een vrouw stapte rond 11.00 uur in de tram. Bij de halte Laan van Eik en Duinen op de Loosduinsekade in Escamp stapte er ook een man in, hij bleef dicht bij de vrouw staan en sloeg de vrouw met een groot mes op haar hoofd. Bij de halte Kamperfoeliestraat, een halte verder, verliet de man de tram weer.
In het tv-programma Team West en op sociale media waren dinsdag beelden te zien van de verdachte. De politie kreeg daarop meerdere tips binnen over de identiteit en de verblijfplaats van de verdachte. De 27-jarige Hagenaar is aangehouden, zit nu vast en zal later worden verhoord.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!