Spuigasten: Richard de Mos (Hart voor Den Haag) en Janneke Holman (PvdA)

Richard de Mos en Janneke Holman
Richard de Mos en Janneke Holman © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM praten we zaterdag met Richard de Mos over de eerste week van zijn rechtszaak en de beschuldigingen van corruptie.
Het is ook de dag dat zijn partij het 10-jarig bestaan viert. Wat heeft dat betekend voor de manier van politiek bedrijven in de stad? Daarvoor is ook te gast de fractievoorzitter van de PvdA, Janneke Holman. Hart voor Den Haag claimt vaak de enige partij te zijn die luistert naar de bewoners in de wijken, maar is dat ook zo? En zijn er ook andere manieren om als volksvertegenwoordiger effectief te zijn en zaken voor elkaar te krijgen waar bewoners wat aan hebben?
Marcel Verreck is er zoals altijd bij om Spuigasten af te sluiten met zijn wekelijkse column.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!