Vrijmibo met Zisan Mermi

© Den Haag FM
DEN HAAG - Zisan Mermi is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. De theatermaakster praat met presentator Elias van Hees over haar nieuwe voorstelling Immuun.
Mermi was twintig toen ze te horen kreeg dat ze een zeldzame ziekte heeft. Dat zet haar leven volledig op zijn kop: niets van wat ze zo nauwkeurig gepland had, is uitgekomen.
In haar theatershow Immuun neemt Zisan je mee op haar reis langs het ziekenhuis en klinieken, van opname naar opname. Met tussendoor lichtpuntjes die niet zelden gevolgd worden door weer een harde klap. Het dieptepunt was een stamceltransplantatie die ze in 2011 onderging. Steeds weer vocht ze terug om te bewijzen dat het leven nog niet klaar met haar was. En zij is nog niet klaar met het leven. De voorstelling gaat op 11 februari in première in theater De Vaillant.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!