Donnie, Boef, Charly Lownoise en Chuckie staan dit jaar op Kingsworld in Zuiderpark

© Kingsworld
DEN HAAG - Het belooft eind april weer een goed feest te worden bij het festival Kingsworld op Koningsdag. De organisatie maakte bekend dat onder meer Chuckie, Outsiders, Darkraver Samantha Steenwijk, Donnie, Wolter Kroes en Boef zullen optreden bij het festival in het Zuiderpark. 'Het is een oranje oase', zegt organisator Timo Bosman in Bob Staat Op. 'Iedereen kan het er naar zijn zin hebben.'
Op 27 april zijn er in het Zuiderpark drie area's te vinden waar de artiesten optreden. Het hoofdpodium is gevuld met artiesten van eigen bodem, waaronder Boef. In het Huis van Oranje is het Nederlandstalig wat de klok zal slaan. Wolter Kroes zingt er 'Viva Hollandia', en ook Samantha Steenwijk, John West, Peter Beense, Janah Louard en Wesley Klein staan er geboekt.
Het podium voor muziek uit de 90's is uitgebreid. Het is de plek waar je muziek uit de jaren 90 -uiteraard- kunt verwachten. 'Daar gaan we flink aan de bak.' Onder meer Charly Lownoise en The Darkraver zullen er draaien.
Het festival is niet gratis toegankelijk, kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het evenement.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!