Brand gesticht in beautysalon Beresteinlaan

© Regio15
DEN HAAG - In een beautysalon aan de Beresteinlaan is donderdagavond brand gesticht. De salon zit naast de buurtwinkel die onlangs door de burgemeester werd gesloten na een steekpartij. De politie onderzoekt de brandstichting.
De salon heeft grote schade. Een aantal woningen boven de winkel moesten hun ramen open zetten om te ventileren. Eerder zijn de ramen van de salon ook al ingegooid, wanneer dit gebeurd is, is niet bekend.
Op de stoep zou een flesje met brandbare vloeistof zijn gevonden. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan in de Beresteinlaan.

Winkel drie maanden dicht

Begin deze maand was het onrustig in de straat, zo was er een vechtpartij en werd er een jongen van 15 neergestoken. Om de overlast te verminderen besloot de burgemeester de winkel drie maanden te sluiten en er kwam camerabewaking, omdat er veel jongeren rondhangen, er drugsoverlast en voorbijgangers worden geïntimideerd. Volgens de burgemeester was de avondwinkel een 'magneet voor ellende'.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!