San Holo en Sam Smith in De Nieuwe Van Nierop

Sam Smith | Album-cover
Sam Smith | Album-cover
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van San Holo en Sam Smith (foto).
Sam Smith is in de gloria, de Britse muzikant bracht al eerder de hit ‘Unholy’ uit met Kim Petras, nu is hen terug met het album ‘Gloria’ dat volstaat met ballads en bangers. Zondag hoor je het duet met Jessie Reyes. Tevens aandacht voor San Holo die al tijdje lekker gaat in de V.S, als gitaarspelende dj. Je hoort een nieuwe track samen met Lizzy Land, een zangeres uit Portland. Tevens hoor je een vroege productie van de oorspronkelijk Zoetermeerse Sander van Dijck samen met het Haagse Prinsenkind.
Meer nieuwe releases zijn er van P!NK, Rosalia, Tom Odell, Joe Henry, Blackbird, Krezip, De Toegift, Typhoon, WIES, Steffen Morrison, Sophie Straat en Trijntje Oosterhuis zingt Henny Vrienten.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 13.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!